Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

ZF Marine Krimpen B.V. (Krimpen aan de Lek)

ZF Marine Krimpen B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

ZF Marine verzorgd de nieuwbouw, aftersales en service. U krijgt de kans om te zien hoe een bestelling het bedrijf binnenkomt, wordt aangepast door onze Application Engineers, gefabriceerd en wordt getransporteerd naar de klant.
Momenteel zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Grijp je kans en bekijk een interessant deel van een internationaal werkend bedrijf!
ZF Marine verzorgd de nieuwbouw, aftersales en service.

Omschrijving bedrijf

ZF Marine Krimpen is een onderdeel van ZF Friedrichshafen AG. Het bedrijf heeft een wereldwijd personeelsbestand van 146.000 met ongeveer 230 locaties in ongeveer 40 landen.
Thruster systemen worden ontworpen en geproduceerd in het Global Competence Center voor roerpropeller technologie in Nederland.
ZF Marine wordt erkend als een uitstekende en betrouwbare partner voor voortstuwingscomponenten en complete systemen voor alle typen schepen: pleziervaartuigen, commerciële en maritieme toepassingen. ZF Marine Krimpen B.V. – de fabrikant van commerciële thrusters van de ZF Marine Group – ontwikkelt, ontwerpt en produceert op maat gemaakte thruster- en besturingssystemen. Productbetrouwbaarheid wordt gegarandeerd door strenge kwaliteitscontroles binnen onze speciale productiefaciliteit.

ZF Marine Krimpen B.V.

ZF Marine Krimpen B.V.
Zaag 27
2931 LD Krimpen aan de Lek
http://www.zf.com/marine

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: