Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Welzijn Woerden (Woerden)

Welzijn Woerden

Wat hebben wij u te bieden?

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en uit te voeren om mee te helpen aan een fijne ochtend of middag voor mensen met geheugenproblematiek? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij Rembrandt is een vorm van dagbesteding in wijkcentrum De Plint in het Schilderskwartier in Woerden voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie die (nog) geen zorg nodig hebben. Hier kunnen zij deelnemen aan een activiteitenprogramma waarbij bewegen, ontmoeten en op een leuke manier het geheugen trainen centraal staan. We kijken naar wat mensen nog wel kunnen, waar hun interesses liggen en benadrukken hun talenten. Ook die van jou! Heb je een creatief of sportief talent, een passie voor geschiedenis of ben je juist sociaal sterk?
Je werkt samen met andere vrijwilligers in een enthousiast team op een of meerdere dagdelen.
Wij zoeken ook vrijwilligers bij 'Op de Koffie', een ontmoetingsplek voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Deze Inloop is op vrijdagmiddag in wijkcentrum De Plint. Wij vragen: Inwoners die graag iets voor en samen met anderen willen doen en affiniteit hebben met de leefwereld van psychisch kwetsbare burgers. Je hebt geen speciale opleiding nodig. Wat we belangrijk vinden zijn betrokkenheid, geduld en een groot hart.

Omschrijving bedrijf

Welzijn Woerden is dé partner in het sociaal domein in de gemeente Woerden.

Wij versterken het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast ondersteunen wij inwoners die zich voor een ander in willen zetten. Met onze diensten en activiteiten bieden wij een helpende hand zonder het roer over te nemen.

Welzijn Woerden

Welzijn Woerden
Meulmansweg 27
3441 AT Woerden
http://www.welzijnwoerden.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: