Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Wasko Kinderopvang (Papendrecht)

Wasko Kinderopvang

Wat hebben wij u te bieden?

Een baan die niet aanvoelt als werken, omdat je kan doen wat je écht heel leuk vind. Een baan waarbij je kinderen de ruimte geeft zich te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een baan waarbij je kinderen stimuleert nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een baan waarbij je contacten onderhoudt met scholen en leerkrachten. Een baan waarbij je de klant verrast. Een baan waarbij je verbonden bent met de buurt, de wijk, het dorp, de gemeente. En een baan waarbij je meedoet aan leuke regionale evenementen, zoals de Fokveedag, avondvierdaagse, Sinterklaasfeest etc.

Omschrijving bedrijf

Wasko is dé regionale kinderopvangorganisatie in de Alblasserwaard. Wasko heeft meer dan 50 locaties verspreid over 4 gemeentes: Papendrecht, Alblasserdam, Molenlanden en Sliedrecht.

Wasko is een Maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Maatschappelijke kinderopvangorganisaties kiezen uitdrukkelijk voor een bedrijfsvoering waarbij de winst opnieuw wordt geïnvesteerd in de organisatie. Met de winst kan Wasko duurzame kwaliteit borgen en innovatie mogelijk te maken. Maatschappelijke kinderopvangorganisaties willen kinderopvang bieden aan alle kinderen, óók in die wijken waar het niet rendabel is maar kinderen het wél hard nodig hebben. Kinderopvang blijft open ook in die wijken waar geen winst wordt gemaakt. Dit doen maatschappelijke kinderopvang-organisaties vanuit hun verantwoordelijkheidsgevoel.

Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse, tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving. Wasko kent naast reguliere BSO ook de Sport, Natuur en Zwem-BSO.

Wasko Kinderopvang
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
http://www.wasko.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: