Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs (Gouda)

Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben de volgende disciplines in huis:
Accountancy (Samenstel), Audit en Assurance, Belastingadvies, Consultancy, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, International Business, IT en data en Online administratie. Ontdek meer over deze disciplines en de bijbehorende vacatures via onze website. Kom naar onze Open Dag voor meer informatie over onze organisatie en de verschillende disciplines, met daarbij een focus op de Accountancy (Samenstel).

Omschrijving bedrijf

300 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.
Door onze werknemers zijn wij voor het tweede jaar op rij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij Visser & Visser goed!

Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs
Harderwijkweg 2
2803 PW Gouda
http://www.werkenbijvisser-visser.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 25 maart vanaf 14.00 - 16.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: