Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Visser & Visser (Gouda)

Visser & Visser

Wat hebben wij u te bieden?

Alles wat we bij Visser & Visser doen, doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers en samen met onze specialisten. Het is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur. Visser & Visser is een vooruitstrevend kantoor en daarmee een uitdagende werkplek voor zowel starters als meer senior professionals. Met innovatie als onze gezamenlijke kracht maken onze professionals de verbinding tussen mens en data. Naast het op de voet volgen van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied, is er ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met 300 medewerkers en 11 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancy vak!
Dus zoek jij een bijbaan, wil je werken en leren of ben je op zoek naar een vaste baan in de accountancy of fiscaliteit? Kom bij ons binnen.

Omschrijving bedrijf

270 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Visser & Visser
Harderwijkweg2
2803 PW Gouda
http://www.werkenbijvisserenvisser.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: