Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Vierstroom (Gouda)

Vierstroom

Wat hebben wij u te bieden?

Wij doen mee aan het Festival ontdek Zorg en Welzijn
mboRijnland – Groen van Prinsterersingel 52 Gouda

Ben je benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past? Waar jouw kansen liggen op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom? Werk je al in de zorg en wil je met organisaties uit de regio in gesprek over de volgende stap in je loopbaan? Of ben je gewoon nieuwsgierig?
Op dinsdag 12 maart van 15.00 – 21.00 uur a.s. organiseren zorg- en welzijnsorganisaties in Gouda en omstreken samen het Festival Ontdek Zorg en Welzijn. Een banenfestival, nét even anders en waar veel te beleven is!
Jij verlaat het festival met nieuwe inzichten en/of een concrete afspraak voor loopbaanadvies, meeloopstage, oriëntatiebaan, een sollicitatiegesprek of een gesprek voor een leer-werktraject.
Jij komt toch ook? We zien je op 12 maart a.s.!

Omschrijving bedrijf

Vierstroom helpt u om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Wij bieden u alle zorg en hulp die u thuis nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, alarmering, verpleeghuiszorg aan huis tot verpleging en verzorging. Wij regelen het.
De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften vormen zij een vertrouwd gezicht in een snel veranderende wereld.

Vierstroom

Vierstroom
Antwerpseweg 7
2803 PB Gouda
https://www.vierstroom.nl/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: