Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Verheij Integrale groenzorg (Sliedrecht)

Verheij Integrale groenzorg

Wat hebben wij u te bieden?

Verheij Integrale groenzorg is een snelgroeiende, innovatieve en vooroplopende speler in de groene sector. Wij bieden harde werkers met talent heel graag opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Onze mensen zijn ons kapitaal! Een goede sfeer staat bij ons daarom hoog in het vaandel.

Je kan bij ons als stagair/BBL-leerling of werknemer als:
- hovenier
- werkvoorbereider/calculator
- uitvoerder/projectleider
- monteur tuin- en parkmachines

Omschrijving bedrijf

In 1985 startte hovenier Dick Verheij op 19-jarige leeftijd een eigen bedrijf. Met vér strekkende gevolgen. In de achterliggende 32 jaar is zijn eenmansbedrijf uitgegroeid tot een modern, professioneel en innovatief groenvoorzieningsbedrijf met 120 vaste medewerkers: Verheij Integrale groenzorg. Gevestigd in de groene Alblasserwaard en met steunpunten verdeeld over heel Nederland. Dagelijks zijn ongeveer 150 medewerkers actief in het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.

Korte communicatielijnen met de klant, onze \'Doeners-die-denken\'​-mentaliteit en innovatiekracht kenmerken onze aanpak. Door deze aanpak zijn wij in staat maatwerk te leveren voor diverse specifieke doelgroepen, zoals de zorg, het vastgoed, het bedrijfsleven, de nutssector en de overheid.

Verheij Integrale groenzorg

Verheij Integrale groenzorg
Kweldamweg 49
3364 BC Sliedrecht
http://www.verheijbv.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: