Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Vandersterre Holland B.V. (Bodegraven)

Vandersterre Holland B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Vandersterre Holland is een solide en groeiende onderneming. Wij zijn wij geregeld op zoek naar enthousiaste en creatieve Sales & Marketing talenten op mbo- en hbo-niveau voor zowel vaste banen, maar ook voor stage- en afstudeerplaatsen.

Binnen Vandersterre Holland werk je samen met een professioneel en ambitieus team, waarin grote aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een inspirerende en stijlvolle werkplek op ons kantoor in Bodegraven.

Voor de orderverwerking en het onderhoud van de kazen zijn wij voor onze afdeling Operatie momenteel op zoek naar flexibele oproepkrachten en naar vakantiekrachten voor de zomermaanden.

Actuele vacatures vind je op onze website: www.vandersterregroep.nl/vacatures

Omschrijving bedrijf

Vandersterre Holland is een nationaal en internationaal opererende onderneming met generaties van kennis en vakmanschap in het produceren, veredelen, verpakken en vermarkten van Hollandse kaasspecialiteiten. Als innovatieve kaasfamilie hebben wij de ambitie consumenten wereldwijd te laten genieten van de mooiste kaasproducten. Met een enthousiast team zetten wij hiertoe merken, formules en concepten in de markt waaronder de merken Prima Donna en Landana, die wij in meer dan 70 landen verkopen.
No-nonsense, flexibel, direct, eerlijk en open zijn kenmerkend voor onze cultuur. Centraal in ons doen en denken staat de passie voor kaas. Kaas verkopen doe je niet alleen met je verstand, maar vooral met je hart!

Vandersterre Holland B.V.

Vandersterre Holland B.V.
Duitslandweg 9-11
2411 NT Bodegraven
http://www.vandersterregroep.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 12 april in de ochtend om 10:00 uur.

Tijdens een rondleiding nemen wij je graag mee in onze passie voor kaas en zullen wij je uitgebreid informeren over Vandersterre Holland.

Heb je interesse meld je dan snel aan, want vol=vol!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven