Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Transtech (Moordrecht)

Transtech

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.

Werkvoorbereider / (Project) Engineer

HTS-WTB of een gelijkwaardig denkniveau met ervaring in een technische industrieel georiënteerde omgeving. Zelfstandig, geen 9 tot 5 mentaliteit en je bezit leidinggevende capaciteiten. Communicatief vaardig i.v.m. veelvuldig klantcontact. Je hebt ervaring met het tekenprogramma Solidworks. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA* is een pré i.v.m. projectbezoeken, controles en opname van nieuwe projecten. Een aantal jaren aantoonbare werkervaring, opleidingen en relevante cursussen zien wij graag bij je C.V. gevoegd. Wij zijn no-nonsense en dat verwachten wij ook van jou!
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin je sturing geeft aan de afdeling werkvoorbereiding / engineering. Je gaat geen technische uitdagingen uit de weg, je bent oplossingsgericht en breed geïnteresseerd in de industrie en de procestechniek. Wij bieden groei- en opleidingsmogelijkheden, zelfstandigheid, technische uitdagingen en een verantwoordelijkheidsgevoel binnen een overzichtelijk team van allerlei technische collega’s. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden horen daar bij.

1e Monteur buitendienst

MTS-WTB of minimaal gelijkwaardig in een technische industrieel georiënteerde omgeving. Zelfstandig, geen 9 tot 5 mentaliteit en niet bang voor vieze handen. Communicatief vaardig i.v.m. veelvuldig klantcontact. In het bezit van een rijbewijs B en VCA* is een pré. Een aantal jaren aantoonbare werkervaring, opleidingen en relevante cursussen zien wij graag bij je C.V. gevoegd. Je hebt geen hoogtevrees en je hebt diverse vaardigheden onder de knie op het gebied van metaalbewerking en installatietechniek.
Wij bieden je een zelfstandige functie waarin je bij 9 van de 10 opdrachten een assistent monteur aan stuurt. Je vind het leuk om voor technische uitdagingen te staan en bent breed geïnteresseerd in de industrie en de procestechniek en kan dit ook uitstralen naar de klant. Storingen oplossen of verbeteringen opsporen is voor jou een uitdaging en je bent bereid om op het gebied van cursussen en diverse technieken in jezelf te investeren.
Wij bieden groei- en opleidingsmogelijkheden, zelfstandigheid, technische
uitdagingen en een verantwoordelijkheidsgevoel binnen een overzichtelijk team
van allerlei technische collega’s. Uitstekende primaire en secundaire
arbeidsvoorwaarden horen daar bij.

Omschrijving bedrijf

Transtech is een bedrijf van 20 man. Transtech is producent van Industriële filterinstallaties Wij brengen door heel Nederland nieuwbouw projecten tot stand en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en inspecties aan alle filterinstallaties.

Transtech
Zuidbaan 587
2841 MD Moordrecht
http://www.transtech.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: