Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Timing (Gouda )

Timing

Wat hebben wij u te bieden?

We houden open dagen bij en voor verschillende grote klanten in onze regio.
Dit zijn de volgende bedrijven:
FNG Zoetermeer:
FNG is een sterk groeiende beursgenoteerde (AMEX) modegroep die kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren ontwerpt en verdeelt via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. FNG heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van ca. EUR 500 mio realiseren.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer en hiervoor hebben wij diverse functies openstaan

- Bijenkorf DC Woerden:
Hét distributiecentrum van de Bijenkorf. Voornaamste functie is het order/voicepicken van producten voor de winkels en (online) bestellingen.
Maar ook zijn er met regelmaat functies in bijv. de catering of HR.

Medux: Medux is dé partij voor alles rondom zorghulpmiddelen. We hebben allerlei soorten functies, van hoog tot laag, van koerier tot planner. Door heel Nederland, maar ook zeker in omgeving Gouda.

Omschrijving bedrijf

Timing is een uitzendbureau met vele vacatures in verschillende branches. Zowel bij onze klanten (diverse bedrijven) als binnen Timing zelf.

Opmerkingen

We hebben dus een drietal Inhouse locaties, waarbij er bij De Bijenkorf en FNG Retail op locatie zelf langs gegaan kan worden, inclusief rondleiding.

Voor alle overige functies bij Timing en de functies van onze grote klant Medux zijn alle kandidaten welkom op onze locatie te Gouda; bij Regus.

Timing

Timing
Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
http://www.timing.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: