Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Th. Vergeer en Zonen B.V. (Reeuwijk)

Th. Vergeer en Zonen B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bieden een verantwoordelijke functie in een bedrijf waar een informele werksfeer en een professionele aanpak hand in hand gaan. Daarnaast bieden wij een functie in een omgeving waar tijd en ruimte is voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden, o.a. door cursussen en trainingen.

Omschrijving bedrijf

Vergeer Holland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Binnen de organisatie werken echte kaasliefhebbers die hier niet over uitgepraat raken. Vergeer Holland is toonaangevend, flexibel en klantgericht en we leveren diverse soorten kaas in tal van variƫteiten en verpakkingen over de hele wereld. Binnen de verschillende vestigingen in Reeuwijk, Bodegraven en Woerden heerst een echte je en jij cultuur en spelen twee begrippen een belangrijke rol: Vakmanschap & Leiderschap. Onze vakmensen bezitten een combinatie van kennis, kunde en inzicht.

Th. Vergeer en Zonen B.V.
Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
http://www.vergeerholland.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

De openstaande vacatures kunt u op onze website vinden. Mocht uw CV aansluiten bij een van de openstaande vacatures, dan vragen wij u om te solliciteren. Het is belangrijk om in uw sollicitatie duidelijk aan te geven dat u in aanmerking zou willen komen voor de \'kom binnen bij bedrijven dag 2019\'. Na de beoordeling van uw CV, ontvangt u eventueel hiervoor een uitnodiging.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: