Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Succeszo BV (Ridderkerk)

Succeszo BV

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje bij een jonge onderneming die software bouwt. Vrijwel alle organisaties maken tegenwoordig gebruik van software applicaties. Bij ons krijg je een kijkje in de keuken van een software bouwer. Met ons team zijn wij voor onze klanten aan het bouwen aan deze applicaties.

Het bouwen van de software applicaties doen wij met het Mendix ontwikkelplatform. Dit is een Low-Code ontwikkelplatform waardoor we sneller en op een slimmere manier aan applicaties kunnen bouwen.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken. Wij laten zien wat we kunnen, wat we gemaakt hebben en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Omschrijving bedrijf

Succeszo levert krachtige maatwerkapplicaties op het Mendix ontwikkel platform. Wij kunnen snel web- en mobiele bedrijfsapplicaties bouwen, Apps die impact hebben.

Met het Mendix platform gaat het bouwen van applicaties een stuk sneller. Om te bewijzen dat dit daadwerkelijk mogelijk is zijn we vorig jaar de uitdaging aangegaan om in één werkdag een applicatie te ontwikkelen. Dit hebben we gedaan voor onze klant Perfectkeur. S ’avonds hebben we deze applicatie, onder het genot van een pizza, gepresenteerd voor de klant en andere belangstellenden. Hieronder de aftermovie van de dag en presentatie s ’avonds. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over Mendix en de applicaties die wij bouwen. Meer weten? Kom langs voor een kennismakingsgesprek!

Succeszo BV
Dokwerkerstraat 1
2984 BJ Ridderkerk
https://www.succeszo.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 23 t/m vrijdag 27 maart. 09:00 - 17:00 (In overleg ook \'s avonds mogelijk)

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: