Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Stichting Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart (Woerden)

Stichting Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart

Wat hebben wij u te bieden?

Stageplaats: Volg je een MBO of HBO opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening en ben je een schooljaar voor 3 dagen in de week beschikbaar? Dan bieden wij jou een leerzame en mooie stageplaats aan.

Vrijwilligerswerk: Wil je nuttig vrijwilligerswerk doen en cli├źnten begeleiden bij hun participatie en integratie in Woerden (met de kernen Woerden, Zegveld, Harmelen, Kamerik) en Oudewater en ben je ge├»nteresseerd in wet- en regelgeving en ben je voor een lange periode tenminste 2 dagdelen per week beschikbaar? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Omschrijving bedrijf

Stichting Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart (VSGH) is het eerste aanspreekpunt voor statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) in de gemeenten Woerden en Oudewater. Wij zijn het aanspreekpunt voor onze ketenpartners: de gemeenten Woerden en Oudewater, FermWerk, Groenwest en De Woningraat, alsmede voor andere betrokken partijen als het Stadsteam Oudewater, WoerdenWijzer en het burgerinitiatief WijZijnWoerden.

Onze missie: Het bevorderen van het geestelijk en maatschappelijk welzijn van vluchtelingen en asielzoekers in de gemeenten Woerden en Oudewater, door activiteiten te ontwikkelen ter bevordering van hun sociale en economische zelfstandigheid.

Stichting Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart
De Bleek 7
3447 GV Woerden
https://vluchtelingensteunpunt.nl/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: