Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Stichting 't Lichtpunt Midden-Holland (GOUDA)

Stichting 't Lichtpunt Midden-Holland

Wat hebben wij u te bieden?

We bieden u als belangstellende inzicht hoe zorg en hulpverlening samen gaat met het maken van mooie producten.
Welke zorg bieden we:
Arbeidstraining en re-integratie
Deze training is bedoeld om te wennen aan werk en geleidelijk toe te groeien naar een vervolgtraject (UWV) richting een baan/vrijwilligerswerk. Onze deelnemers bouwen arbeidsritme op, leren arbeidsvaardigheden en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Dagbesteding
Wij beschikken over voldoende aanbod op onze verschillende afdelingen. Per deelnemer word gezocht naar een passende activiteit. De aangeboden activiteiten zijn van creatieve, arbeidsmatige en/of educatieve aard en bieden structuur aan de deelnemers van onze dagbesteding.
WMO jeugd
Stichting ’t Lichtpunt Midden-Holland geeft je, als jongere, een gestructureerde dagbesteding of arbeidstraining. Iedereen die bij ons in zorg is, heeft een begeleidingsplan met doelen. Met deze doelen werk je aan mogelijkheden, talenten en kwaliteiten, maar ook aan zaken die wat meer aandacht nodig hebben of verder ontwikkeld moeten worden. M.b.v. deze gestelde doelen kun je werken aan doorstroming naar werk, scholing of een andere plaats in de maatschappij.

Omschrijving bedrijf

Samen werken met zorg!
’t Lichtpunt Midden- Holland biedt dagbesteding en arbeidstraining. Mensen met een psychische-, psychiatrische kwetsbaarheid of verstandelijke beperking kunnen bij ons aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

Opmerkingen

Voor onze dagbesteding/arbeidstraining heeft u een indicatie nodig. Vanaf 2015 word deze vanuit de WMO gefinancierd. Uiteraard zijn alle belangstellende welkom die meer willen weten welke zorg er in uw omgeving geboden wordt en hoe deze vormgegeven is.

Stichting 't Lichtpunt Midden-Holland
Nieuwe Gouwe O.Z. 10
2801 SB GOUDA
http://www.lichtpuntmiddenholland.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: