Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Stichting Philadelphia Zorg (Gouda)

Stichting Philadelphia Zorg

Wat hebben wij u te bieden?

Elke dag het beste uit onszelf

Philadelphia biedt een veelzijdige werkomgeving. We ondersteunen uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden we ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking maar ook intensieve zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Je kunt bij ons dan ook in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie, of bij een dagbesteding. Als jobcoach of als medewerker van DigiContact. Welke baan je binnen onze organisatie ook vervult, wij willen dat jij – net als de mensen die wij ondersteunen – het beste uit jezelf kunt halen.

Omschrijving bedrijf

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. De mensen die bij ons wonen, intensieve zorg krijgen of ambulante begeleiding. De mensen die komen logeren of hun dag zinvol willen invullen en steeds meer talenten ontdekken. Zich zo ontwikkelen of misschien wel leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en naar kansen.

Stichting Philadelphia Zorg
Praamwerf 14
2804 MA Gouda
http://www.philadelphia.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: