Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Sterk in je werk, zorg voor jezelf (Care2Care) (Waddinxveen)

Sterk in je werk, zorg voor jezelf (Care2Care)

Wat hebben wij u te bieden?

Wie ben ik? Wat kan ik? Waar sta ik? Wat wil ik?
Vier hele belangrijke vragen die je jezelf eens in de zoveel tijd zou moeten stellen.

Is werken in zorg en welzijn iets voor jou? Benieuwd naar jouw kansen op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom? Of werk je al in zorg en welzijn en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken?
Geef jezelf een coach in zorg en welzijn cadeau!
Sterk in je werk biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaan coach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals hulp bij het schrijven van een goed cv. Of hulp bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding.


De loopbaancoaches die betrokken zijn bij Sterk in je werk in de regio zijn allemaal werkzaam binnen een zorg- of welzijnsorganisatie en/of hebben ruime kennis en ervaring in de sector in de regio en van de mogelijkheden van werken en leren in de sector zorg en welzijn. Omdat onze loopbaancoaches verspreid over de hele regio werken, is er altijd ondersteuning bij jou in de buurt.

Omschrijving bedrijf

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die al in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in zijn/haar loopbaan. Wij zijn er voor medewerkers die aan ‘het bed’ staan en voor de medewerkers in de ondersteunende diensten. In de zorg én in welzijn.

Sterk in je werk is een initiatief van vakbond CNV Zorg & Welzijn en de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn waaronder Care2Care.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf (Care2Care)

Sterk in je werk, zorg voor jezelf (Care2Care)
Noordkade 64c
2741 EZ Waddinxveen
http://www.sterkinjewerk.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: