Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Sevenground Trading B.V. (Dordrecht)

Sevenground Trading B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Ons werk is dus afwisselend en en uitdagend en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kan werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast.

Omschrijving bedrijf

Wij verkopen producten en diensten voor de internationale e-commerce markt. Hiermee bouwen we aan succesvolle merken die naam hebben gemaakt in hun niche.

Onze ervaring met het opbouwen van merken inspireert ons om deze kennis te delen met anderen. Dit doen we onder andere door het bouwen van innovatieve software applicaties. Hiermee krijgen wij en andere merken inzicht in — en invloed op — de ontwikkelingen op de internationale markt.

People come first
Mensen staan bij ons op nummer een. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Soms met een omweg, soms in een onverwachte richting, maar altijd op een manier die past bij die persoon en ons bedrijf.

We groeien, en daardoor is onderlinge afstemming voor ons van groot belang. Dit doen we bijvoorbeeld door onze ‘One Thing’ te delen in de dagelijkse huddle. Hierdoor weten we waar onze collega’s mee bezig zijn, en blijven we op elkaar gericht.

Snel en wendbaar
We werken met visie en duidelijke doelen. Zo weten we waar we heen gaan, en zijn we in staat om onze doelen snel te bereiken.

Van designer tot software developer, creatief zijn zit ons bij Sevenground in het bloed. Snel schakelen, een grote mate van vrijheid en veel verantwoordelijkheid nemen en krijgen, zijn hierbij leidend.

Waarom we het doen
We houden van ons werk en van de mensen met wie we onze resultaten voor elkaar krijgen. We houden van God, en willen Hem eren door ons bedrijf en onze talenten verder te ontwikkelen. We geven onze dankbaarheid handen en voeten door het steunen van projecten voor mensen die het minder goed hebben getroffen dan wij.

Opmerkingen

Bekijk ons bedrijfsfilmpje (4 minuten) en krijg zo een goede indruk van wie wij zijn!! https://vimeo.com/298137612

Sevenground Trading B.V.
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
http://www.sevenground.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op afspraak na contact met Annette Westerhuis Bos (annette.westerhuis@sevenground.com)

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: