Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Sevenground Trading B.V. (Dordrecht)

Sevenground Trading B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Ons werk is dus afwisselend en en uitdagend en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kan werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast.

Omschrijving bedrijf

SevenGround is een echt familiebedrijf. Dit kenmerkt zich door de bijzondere cultuur, besluitvaardigheid, toekomst- en klantgerichtheid en geloofwaardigheid. Als leden van de SevenGround familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen en zijn daarnaast integer en warm.
We zijn gedreven, optimistisch, bestendig en werken met passie. We werken op een zo efficiƫnt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en creativiteit, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en easy-to-use producten, waar iedereen iets aan heeft.
We noemen ons met recht 3rd party Ecommerce professionals. Naast het vermarkten van onze eigen brands, ontwikkelen wij automatiserings tools en data flows waarbij we messcherp inzetten op de potentie die er is in de markt. Wij zijn hierin uniek te noemen al blijven we werken aan continue verbeteringen. Automatisering en het strategisch vermarkten van producten sluit bij ons naadloos op elkaar aan.

Opmerkingen

Bekijk ons bedrijfsfilmpje (4 minuten) en krijg zo een goede indruk van wie wij zijn!! https://vimeo.com/298137612

Sevenground Trading B.V.
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
http://www.sevenground.com

Werkzoekenden kunnen zich aanmelden vanaf 10 februari 2020.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: