Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Rabobank Hollandse IJssel (Waddinxveen) (Gouda)

Rabobank Hollandse IJssel (Waddinxveen)

Wat hebben wij u te bieden?

Kom binnen bij Rabobank Hollandse IJssel!

Ontdek wat de Rabobank onderscheidt van andere banken. Laat je informeren over de diverse functies binnen de Rabobank en ervaar waarom ons kantoor in Gouda een van de duurzaamste gebouwen van de regio is.

Omschrijving bedrijf

Rabobank Hollandse IJssel is een all-finanz bank op coöperatieve grondslag voor iedereen. Wij willen een modern, toegankelijk bedrijf zijn, betekenisvol voor de samenleving en met de hoogste klantwaardering.

Ons werkgebied ligt op de grens van het grootstedelijke Groot-Rijnmond en het Groene Hart. Productie, transport, groothandel en verzorgende activiteiten vormen de pijlers onder onze economie. Als coöperatieve bank ondersteunen wij duurzame initiatieven in de regio.

Wij vragen van onze medewerkers ondernemerschap en initiatief om onze ambities en die van onze klanten te helpen realiseren. We werken hier met zo’n 100 enthousiaste collega’s voor ruim 90.000 particuliere en 15.000 zakelijke klanten.

Opmerkingen

Wil je binnen kijken bij Rabobank Hollandse IJssel in Gouda? Meld je dan aan via de aanmeldbutton. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging.

Rabobank Hollandse IJssel (Waddinxveen)
Burgemeester Jamessingel 41
2803 WV Gouda
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/hollandse-ijssel/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Gouda op woensdag 25 maart 2020

10.00 uur
11.00 uur
13.30 uur
14.30 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: