Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Pieters Restaurant (Bergambacht)

Pieters Restaurant

Wat hebben wij u te bieden?

Als jij het ook fijn vind gasten in de watten te leggen en daar alles van wilt leren ben je bij ons van harte welkom en nodig ik jullie graag uit!
Wij hebben op dit moment plek voor een part-time bedieningskracht, oproepkracht bediening vanaf 18 jaar en een oproepkracht afwas vanaf 16 jaar.

gr Pieter en Paula de Ronde

Omschrijving bedrijf

Ons intieme restaurant staat midden in de mooie Krimpenerwaard, met plaats voor 30 gasten en staat garant voor Puur Genieten. Een heerlijk avondje uit en daarbij culinair in de watten gelegd worden. Wekelijks wordt er een afwisselende kaart samengesteld, afgestemd op de vooral topverse inkoop van zoveel mogelijke lokale ingrediënten en op het seizoen gericht. Bij mooi weer serveren wij onze lunch en/of diner in onze heerlijke terrastuin in de Krimpenerwaardse buitenlucht.

PIETERS KEUKEN
Mijn stijl vertaalt zich in eenvoud op basis van absolute versheid en topkwaliteit. Ik laat de producten spreken en herkenbaar blijven op het bord, natuurlijk aangekleed met boeiende condimenten. Ik hanteer ‘de kunst van het weglaten’. Altijd met respect voor traditie en passie voor goed koken. Groenten krijgen bij mij zeker geen bijrol. De Krimpenerwaard is namelijk mijn achtertuin waar mijn groenten, kruiden en vlees zo veel mogelijk vandaan komen met een royaal aanbod van al het wenselijke; daar ben ik dagelijks naar op zoek en koop in zoals ik kook: kritisch, herkenbaar en ambachtelijk.

PIETERS WIJN
Onze wijnen in de kelder komen uitsluitend uit landen die mijn wijze van koken erg inspireren: Frankrijk en Italië. Natuurlijk zijn er meer interessante wijnlanden in de wereld. Maar ik hou het graag goed en dichtbij want beide landen bieden nu eenmaal een variëteit die naadloos te combineren is met al mijn gerechten. En ja, natuurlijk zijn er uit onze kelder ook mooie Franse en Italiaanse wijnen per glas te krijgen.

Pieters Restaurant

Pieters Restaurant
Hoofdstraat 75
2861 AL Bergambacht
http://www.pietersrestaurant.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: