Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Perfectkeur B.V. (Hendrik Ido Ambacht)

Perfectkeur B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Opnieuw zijn we op zoek naar een aantal inspecteurs. Droom jij van een baan met veel vrijheid, uitdaging, afwisselend werk, zelfstandigheid, een auto van de zaak en vanuit huis werken? Zoek je een bedrijf met enthousiaste en gedreven collega’s die in een open en uitstekende sfeer samenwerken? Een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel in de verdieping als verbreding? Wil je jezelf inzetten voor een werkgever die je inzet weet te waarderen, het thuisfront niet uit het oog verliest en kwaliteit en professionaliteit combineert?

Omschrijving bedrijf

Perfectkeur is een landelijk opererend inspectiebedrijf en marktleider voor bouwkundige inspecties bij aan- en verkoop van woningen. Daarnaast zijn wij sterk in het opstellen van onderhoudsplannen, asbestinventarisaties, betonrotonderzoek en uiteraard groeimarkt van energiebesparingsadvies. Al 16 jaar zijn we betrokken koploper in kwaliteit en innovatie.
In de zakelijke markt presenteren wij ons met de merknaam Propendum. Propendum richt zich op advies, beheer en onderhoud van zakelijk vastgoed. Dit zijn kantoren, fabrieken, kerken, scholen en appartementencomplexen. Unieke objecten met uitdagende huisvestingsproblematiek, die vragen om maatwerkoplossingen.

Opmerkingen

Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, ben je nog aan het studeren en zoek je een stageplaats voor o.a HRM laat ons dat ook weten bel of stuur een mailtje en wie weet kunnen wij deze stageplaats nu of later waarmaken.
Ga naar werkenbijperfectkeur.nl en bekijk het verhaal van Berend, Marieke, Arjan en een aantal van onze andere collega’s. Daar kun je ook meteen solliciteren.

Perfectkeur B.V.
Kerkstraat 36
3341 LE Hendrik Ido Ambacht
https://perfectkeur.nl/werk-bij-perfectkeur/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

26 maart start presentatie 18:00 uur tot 20:00 uur

Op donderdag 26 maart geven we een presentatie over; wie zijn wij, wat doen wij, en we vertellen alle ins en out van de functies van Bouwkundige Inspecteur, Epa Adviseur en Asbest (DIA)deskundige. Dit vindt plaats op het Hoofdkantoor van Perfectkeur in Hendrik Ido Ambacht, de aanvangstijd is 18:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: