Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Opleidingscentrum Westpoort (Waddinxveen)

Opleidingscentrum Westpoort

Wat hebben wij u te bieden?

Opleidingscentrum Westpoort is een jong en zeer dynamisch bedrijf, waar de wens van de klant altijd centraal staat. Je komt elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan, die je samen met je collega\'s meteen oppakt. Wij halen alles uit de kast om onze cursisten tevreden en mét een diploma of certificaat een cursusdag te zien afsluiten. Daarmee zorgen wij ervoor dat klanten en cursisten ons ook in de toekomst weer opzoeken.

Wij zijn altijd opzoek naar docenten en getalenteerde werkzoekende.

Omschrijving bedrijf

Opleidingscentrum Westpoort biedt cursussen en examens aan gericht op veiligheid en mobiliteit. Van VCA tot asbest en van BHV tot code 95, bij Westpoort kunt u snel terecht voor een vakopleiding op maat. Op goed bereikbare locaties in Amsterdam Sloterdijk, Den Bosch, Sneek en Waddinxveen, bieden wij volledig verzorgde bedrijfspakketten aan én open instroomcursussen voor zowel bedrijven als particulieren. Ook ideaal voor ZZP\'ers.

Veel diploma’s en certificaten zijn verplicht om aan het werk te kunnen. Onze jarenlange ervaring leert ook dat het werk in de dagelijkse praktijk altijd voorrang krijgt. Daarom staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal in onze aanpak. Voor ons telt maar één ding: cursisten snel en kwalitatief goed opleiden.

Opleidingscentrum Westpoort
Coenecoop 115
2741 PJ Waddinxveen
http://www.westpoort.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: