Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) (Gouda)

Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH)

Wat hebben wij u te bieden?

Als medewerker bij de ODMH heb je een baan die ertoe doet. Je werkt in een ambitieuze organisatie met een informele cultuur. Heb je expertise nodig op een bepaald vlak, dan ligt de drempel laag om een collega te raadplegen. De organisatie vindt het van belang dat medewerkers de mogelijkheid krijgen zichzelf te blijven ontplooien. Daarnaast krijgen ze veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen de vastgestelde kaders. De ODMH biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket.

Omschrijving bedrijf

Bij de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) willen we de wereld een beetje mooier maken. Wij leveren daarom een zinvolle bijdrage aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving; nú en in de toekomst. Dit doen wij door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte hiervan uit te voeren. Dit voeren we uit in opdracht van de aangesloten gemeenten in Midden-Holland en de provincie Zuid-Holland. Voor onze collega’s staat de klant centraal. Met betrokken, ondernemende en deskundige medewerkers richten we ons op de veranderende samenleving.

Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH)

Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH)
Postbus 45
2800 AA Gouda
http://www.odmh.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je kunt langskomen op woensdagmiddag 25 maart van 13.30 tot 17.00 uur.

Wij waarderen het als je tijdens het inschrijven aangeeft waar je interesse ligt, bijvoorbeeld: duurzaamheid, juridisch, vergunningverlening of toezichthouden milieu.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: