Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Mourik Infra B.V. (Groot-Ammers)

Mourik Infra B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

In de week van Kom Binnen Bij Bedrijven krijg je een kijkje in de keuken bij Mourik Techniek. Onze werkplaats waar ons materieel wordt ontwikkeld, gebouwd en onderhouden.

Omschrijving bedrijf

Beter af bij Mourik
Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is één van de grootste zelfstandige familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. Ruim 2.300 werknemers maken samen ruim 440 miljoen euro omzet. Bij Mourik gaan we informeel met elkaar om. Het is je en jij. We zorgen goed voor elkaar. De lijnen zijn kort. We zeggen waar het op staat. En als je het goed doet dan merk je dat direct. Volgens Cobouw horen we bij de 3 beste werkgevers van Nederland.

Beter af bij Infra
Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Zo wonnen wij bijvoorbeeld de InfraTech Innovatieprijs voor onze aanpak op ons dijkverbeteringsproject tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer. Voor de komende jaren liggen onze uitdagingen vooral op het gebied van duurzaam bouwen en onderhouden, mobiliteit, klimaatverandering en energie.

Onze projecten binnen de divisie Infra hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden wegenbouw, civiel, milieu en werktuigbouw. De divisie Infra streeft naar optimalisatie van integraal samenwerken zowel intern als extern. Zodoende ontzorgen wij onze klanten maximaal en streven we ernaar om hun partner in business te zijn.

Mourik Infra B.V.

Mourik Infra B.V.
Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers
http://www.mourik.com

Werkzoekenden kunnen zich aanmelden vanaf 10 februari 2020.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: