Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Metagro (Dubbeldam Groep) (Schelluinen)

Metagro (Dubbeldam Groep)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij kijken er naar uit om in contact te komen met belangstellenden voor onze branche en ons mooie bedrijf! Wij vertellen je graag alles over wat we doen tijdens een rondleiding en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Omschrijving bedrijf

De Metagro Groep bestaat uit de zelfstandige bedrijven Metagro Cabins, Metagro Plaatbewerking en Metagro Parts. Innovatief, vooruitstrevend en oplossingsgericht. Wereldwijd actief in vele markten als offshore en industrie. Gevestigd in Schelluinen.

Metagro Cabins ontwikkelt en produceert cabines, containers, geluidsisolatie en omkastingen. Zowel seriematig als specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Casco afgeleverd of compleet ingericht met onder andere isolatie, bekabeling en verwarming. Metagro is gespecialiseerd in het kathodisch dompellakken (KTL), poedercoaten en natlakken van metalen halffabricaten en eindproducten. Gevestigd in een productiehal van ca. 5.000 m2.

Metagro Plaatbewerking is leverancier van lasersnij- en zetwerk. Waar gewenst voorzien van een aanvullende bewerking als draad tappen en (nat) lakken. Een hoogwaardig machinepark, flexibiliteit en een innovatief webportal waarmee eenvoudig offertes opgevraagd kunnen worden is kenmerkend voor Metagro Plaatbewerking.

Metagro Parts is leverancier van cabine-onderdelen. Scherp geprijsd en snel geleverd. Zowel voor cabines gebouwd door Metagro als ook voor elders gebouwde cabines.

Metagro is onderdeel van de Dubbeldam Groep.

Metagro (Dubbeldam Groep)

Metagro (Dubbeldam Groep)
Rietweg 5
4209 DA Schelluinen
http://www.dubbeldamgroep.nl / www.metagro.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij zorgen voor tweemaal een rondleiding op dinsdag 24 maart 2020. Je kunt je inschrijven voor een rondleiding om 10.30 uur en voor een rondleiding om 15.30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: