Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

MDB B.V. (Bergambacht)

MDB B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Bij MDB vinden we het uitermate belangrijk dat iedereen met plezier aan het werk is en blijft. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. We organiseren diverse activiteiten zoals een MDB FIT week waarin duurzame inzetbaarheid en werkplezier centraal staan.

We zijn onderdeel van TBI, een solide werkgever met een lange termijn en mensgerichte visie. Dat zie je terug in de goede arbeidsvoorwaarden zoals het TBI Studiefonds. Medewerkers die kinderen hebben op de middelbare school of op een vervolgopleiding, kunnen de opleidingskosten vergoed krijgen. Daarnaast wordt ook aandacht gegeven aan de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Mede dankzij de TBI Academy, maar ook binnen MDB zowel via training-on-the-job als via scholing.

Op de dagen van KBBB zullen wij de bezoekers een rondleiding geven op het terrein en kennis laten maken met de diversiteit in het bedrijf.

Omschrijving bedrijf

MDB heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verhuren van materieel inclusief het leveren, monteren/demonteren en adviseren. Door in een zo vroeg mogelijk stadium in het proces te zijn betrokken, kunnen we specialistische kennis en ervaring delen en een passende oplossing bieden aan onze klanten.

MDB B.V.

MDB B.V.
Lekdijk Oost 21
2861 GA Bergambacht
http://www.mdb.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: