Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Loyals (Woerden)

Loyals

Wat hebben wij u te bieden?

Loyals groeit, met vestigingen in Mijdrecht, Zoetermeer, Curacao en Colombia. Voor die groei zijn continu nieuwe mensen nodig: vormgevers, PHP developers, online strategen, online marketeers met kennis en ervaring van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (Google, Facebook, Linkedin, Instagram, etc.), content marketeers, etc. etc.. Stage lopen in Curacao of Colombia? Neem vast contact op, want we hebben maar beperkt aantal plekken beschikbaar.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn Loyals - het brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. Altijd op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen wij dat ook zíj klaar zijn voor de toekomst.

We zijn gebouwd op een sterke online backbone, maar geloven ook juist in goede creatie, design en live (brand) events. Onze analisten begrijpen de kracht van data en weten hoe ze deze data kunnen gebruiken. Of die nu uit social media komt, van een website of uit een event.

Alleen met doelen kunnen wij onze klanten laten groeien. Dat mag duidelijk zijn. Maar we starten altijd van binnenuit, de ‘core’ van de organisatie. Want als je vanuit de ‘core’ werkt, ben je altijd authentiek. Of we nu co-creëren met onze klanten aan hun merkbeleving of aan een nieuw campagneconcept. Dit doen we volgens de Loyals ‘Cut the crap’ marketingmethode.

Onze specialisten weten precies de juiste marketingcommunicatiemix in te zetten om doelen te behalen. Zij zijn niet bang deze producten weer te veranderen, als de markt daarom vraagt. Want constant verandering betekent ook constant kansen!

Loyals
De Bleek 13
3447 GV Woerden
http://Loyals.com

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: