Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Lidl (Waddinxveen)

Lidl

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Lidl werken ruim 19.000 mensen. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze gemeen: de Lidl-mentaliteit. Ze houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten nét dat stapje extra. Zo zorgen we er samen voor dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

In deze regio bieden wij de volgende functies aan:
- Hulpkracht DC of winkel 2-12 uur
- Orderverzamelaar 24-40 uur
- Verkoopmedewerker 24-40 uur
- (assistent) Supermarktmanager 24- 40 uur
- Trainee Logistiek of Retail 32-40 uur

Kijk voor onze functies op werkenbijlidl.nl

Omschrijving bedrijf

Lidl is onderdeel van de Schwarz-groep, de grootste supermarktketen van Europa. Met ruim 420 winkels, 19.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken uit het Nederlandse supermarktlandschap.

Je kunt bij ons terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Lidl biedt de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en is sterk in vers. Maar liefst acht keer werden we uitgeroepen tot \'Beste supermarkt in groente en fruit\'. Sinds 2016 kun je voor een breed assortiment non-food artikelen ook terecht bij onze Lidl-webshop.

We groeien niet alleen in Nederland, ook internationaal breiden we nog steeds uit. Op dit moment maken we al in 31 landen in Europa en op steeds meer plekken in de Verenigde Staten dagelijks de Lidl-belofte waar.

Lidl

Lidl
Louis Dobbelmannweg 1
2742 JZ Waddinxveen
http://werkenbijlidl.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

woensdag 25 maart 16:00 u tot 20:00 u.
Andere momenten in overleg

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: