Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Kringloopwinkel Noppes Gouda (Gouda)

Kringloopwinkel Noppes Gouda

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben diverse werkplekken. Zo kan het zijn dat je werkt in de winkel, in het magazijn of in de buitendienst - of in een combinatie daarvan. Wij halen namelijk ook geschikte spullen op bij klanten thuis (in regio). We zijn op dit moment met spoed op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het sorteren, prijzen en presenteren van boeken. Maar natuurlijk is alle hulp welkom! Als vrijwilliger dien je echter wel minimaal twee werkmomenten in de week te helpen.

Wij bieden ook werkervaringsplekken aan. Ben je lange tijd uit het werk geweest (om wat voor een reden dan ook) en wil je weer werkervaring en arbeidsritme opdoen? Laat het ons weten!

Daarnaast is een stageplaats ook bespreekbaar. Zo ontvangen wij met regelmaat scholieren die hier een stageplaats invullen, gevolgd door een examen.

Verder zijn we op zoek naar scholieren die het leuk vinden om in de weekenden te werken. Werktijden zijn zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk kun je ook voor een weekenddag kiezen. Je werkt dan voornamelijk in de winkel.

Omschrijving bedrijf

Kringloopwarenhuis Noppes speelt een belangrijke rol in het aankoop- en doorgeefproces van veel mensen. Wij ontvangen bijvoorbeeld artikelen van particulieren die wij sorteren op geschiktheid voor de winkel. Dat doen wij natuurlijk zoveel mogelijk achter de schermen. De geschikte producten worden verkocht in onze winkel. Belangrijk daarbij is dat de gepresenteerde spullen schoon en heel zijn! Onze winkel is verdeeld in diverse afdelingen, waaronder textiel, huisraad, meubelen, elektronica, boeken, speelgoed, groot huishoudelijk en fietsen.

Kringloopwinkel Noppes Gouda
Burgemeester van Reenensingel 131
2803 PA Gouda
http://www.noppeskringloopwinkel.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: