Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Inbisco Management Systems (Sliedrecht)

Inbisco Management Systems

Wat hebben wij u te bieden?

Onze Management Systemen voor quality, process en risk management, stellen jou in staat om een overzichtelijke structuur te geven aan alle (sub)processen binnen je bedrijf en om deze te monitoren, analyseren en te verbeteren. Op deze manier kun je per medewerker, voortvloeiende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden tot op detailniveau vastleggen en alle afwijkingen binnen processen registreren en producten of processen continu verbeteren.

Wil jij weten wat deze software toepassing kan betekenen voor jouw organisatie of lijkt het je leuk om samen met andere developers te werken aan de software? Kom dan gerust langs en maak kennis met onze verfrissende filosofie en software oplossingen. De koffie staat klaar!

Omschrijving bedrijf

Wij zijn INBISCO en wij zijn niet je doorsnee-softwarebedrijf. INBISCO staat voor jarenlange ervaring binnen de procesindustrie, voor de hoogste kwaliteit, de beste service, partnerschap, innovatie en samen groeien! Gelegen langs de Merwede hebben wij niet alleen een fantastisch uitzicht maar ook fantastische softwaresystemen. Kom gerust kennismaken!

Opmerkingen

Schrijf je van te voren even in, zo weten wij hoeveel koffie en koek er moet klaar staan! We zien je graag vrijdag 27 maart. Tot dan!

Inbisco Management Systems
Baanhoek 144B
3361 GM Sliedrecht
http://cofano.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 27 maart tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: