Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

HTC parking & security (Waddinxveen)

HTC parking & security

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje achter de schermen bij de Europees marktleider van Xentry Speedgates! Kom, kijk en beleef!

Omschrijving bedrijf

HTC parking & security levert veiligheid- en toegangscontrole middelen voor voertuig entrees van terreinen, gebouwen en ruimten. Als Europees marktleider in Speedgates (snel vouwhekken) ontwikkelen en produceren we alle parking en security oplossingen in een high tech productieomgeving. Met onze 25 jaar ervaring helpen we iedere klant met het vinden van de beste oplossing voor een parking en security vraagstuk.

Wij nemen u mee in de wereld van Xentry Speedgates, Pevac Bollards, Road Blockers en Slagbomen. Maak kennis met HTC parking & security en parkeren is nooit meer hetzelfde!

Opmerkingen

Mocht u buiten deze tijden een bezoek willen brengen aan HTC parking & security, dan kunt u contact opnemen met Sjanet Beekman (marketing & communicatie) via onderstaande gegevens.

HTC parking & security
Tweede Bloksweg 72
2742 KL Waddinxveen
https://htc-ps.com/

+31 88 027 70 88
marketing@htc-ps.com

HTC parking & security
Tweede Bloksweg 72
2742 KL Waddinxveen
https://htc-ps.com/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Meld je aan en kom ons bedrijf bezoeken op:
woensdag 13 maart om 15.15 uur

Programma:
U wordt ontvangen met koffie of thee; wij vertellen u kort wat over HTC parking & security en aansluitend volgt een exclusieve rondleiding door onze fabriek. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen of om uw cv achter te laten. Het programma zal ongeveer een uurtje duren.Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: