Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Herculan (MEERKERK)

Herculan

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's, stagiaires en leerlingen die graag willen werken in een infomeel en groeiend familiebedrijf met hart voor de klanten. Waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling en ruimschoots aandacht is voor bedrijfsfeesten en vrijdagmiddagborrels.

Omschrijving bedrijf

Herculan sportvloeren behoren tot de beste in de markt en zijn wereldwijd bekend. Meer dan 25 jaar ervaring en passie voor sport zijn verwerkt in onze vloeren, resulterend in een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige sportvloersystemen. In alles wat we doen, zoeken we naar maximale kwaliteit en minimale belasting van het milieu.
Onze sportvloeren zijn naadloos en op basis van vloeibaar gegoten polyurethaan harsen. Er is altijd een sportvloer die voldoet aan uw wensen op het gebied van sport, budget en andere activiteiten. Als u een bestaande sportvloer heeft en deze niet meer voldoet aan uw eisen of wensen, kan een renovatie van uw sportvloer een oplossing bieden.

INNOVATIE
Herculan hecht veel waarde aan ontwikkeling en innovatie. Onze R&D afdeling legt de lat hoog als het gaat om het garanderen van een betrouwbare basis binnen de kwaliteitsketen van Herculan. Herculan heeft de ontwikkeling, productie en installatie (in Nederland en België) van haar sportvloersystemen in eigen hand. Dat maakt Herculan flexibel en efficiënt. Onze sportvloeren kunnen de vergelijking met elke concurrent aan.
Wij anticiperen continue op toekomstige regelgeving, verduurzaming van onze producten en het productieproces. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze Herculan MF en Herculan MF Blue systemen.

EEN SPORTVLOER VOOR IEDEREEN
Een sportvloer kan specifiek één sport dienen, maar doorgaans worden er meerdere sporten beoefend op een bepaalde sportvloer. De sportvloer dient dan veelzijdig te zijn en het perfecte compromis van de verschillende eisen die deze sporten aan een sportvloer stellen. Of het nu gaat om een topsportvloer voor één enkele sport of een meer algemene sportvloer voor meerdere sporten, Herculan heeft voor u de juiste oplossing.
Niet altijd wordt een sportvloer alleen maar gebruikt om op te sporten. Sommige sporthallen worden verhuurd aan derden om bijvoorbeeld shows, evenementen of lezingen te houden. De keuze voor een sportvloer is mede afhankelijk van het budget, de wensen, de toepassing, het soort sport en het niveau waarop de sport beoefend wordt. De keuze voor Herculan sportvloeren is logisch: meer dan 25 jaar kennis en ervaring, bewezen kwaliteit, naadloos, vloeistofdicht en duurzaam.

VERANTWOORDE KEUZE
Onze jarenlange ervaring maakt van investeren in een Herculan outdoor sportvloer een verantwoorde beslissing. Testrapporten en certificeringen waarborgen de kwaliteit waar wij voor staan. Onze expertise garandeert dat u een vloer kiest die volledig aansluit op uw wensen.

MILIEU
Herculan neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om het milieu. Waar mogelijk maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en herwinbare grondstoffen. De hoeveelheid restafval beperken we door onder andere recycling. Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk en blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het milieu te ontzien.

Herculan
Energieweg 6
4231 DJ MEERKERK
http://www.herculan.com

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: