Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Helix (Gouda)

Helix

Wat hebben wij u te bieden?

Werken bij Helix betekent dat je werkt aan uitdagende projecten. Onze gezamenlijke ambitie is het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Je gaat vooral werken voor grote, gerenommeerde opdrachtgevers. Denk hierbij aan Rijksvastgoedbedrijf, Tata Steel, Rijkswaterstaat, COA, Schiphol, Vestia, Zadkine en diverse grote gemeentes.

We zijn een platte organisatie met een open cultuur. Je kunt gerust bij alle collega’s en managers binnen lopen voor advies of gewoon een praatje. Onze medewerkers organiseren regelmatig interne vaktechnische bijeenkomsten. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel intern en extern. Kwaliteit, zoals blijkt uit de ISO-9001, ISO 14001 en VCA** certificering, voert de boventoon.
Er hangt een prettige warme werksfeer op kantoor. Er worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes (zo’n 2 keer per jaar) georganiseerd.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in beheer en onderhoud van vastgoed, installaties en infra. Met onze adviseurs ondersteunen wij opdrachtgevers bij het maken van keuzes voor bestaand vastgoed. De adviseurs van Helix Technisch Advies ondersteunen u met verstand van zaken. Onze aanpak is duidelijk en resultaatgericht.

Wij verzorgen:
• Inspecties en technisch advies
• Aanbesteding- en projectbegeleiding
• Beleidsadvies en vastgoedmanagement
• Trainingen en opleidingen

Helix

Helix
Meridiaan 26
2801 DA Gouda
http://www.helix.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: