Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Habitask (Gouda)

Habitask

Wat hebben wij u te bieden?

Wij geloven dat mensen het verschil maken. We beschouwen de medewerkers dan ook als de belangrijkste kracht van de organisatie, niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook bij onze klanten. Wij onderzoeken graag samen met medewerkers waar hun kracht, passie en drijfveren liggen en hoe ze deze verder kunnen ontwikkelen om dit te kunnen toepassen in dagelijks werk.

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en zijn kennispartner van de corporaties. Wij kijken naar de ontwikkelbehoefte en -noodzaak van alle partijen en zoeken naar de achterliggende vraag, zodat wij een op maat gemaakt plan kunnen leveren dat aansluit bij de doelstellingen van de organisatie.

Omschrijving bedrijf

HabiTask verzorgt vanaf 1996 opleidingen en trainingen voor woningcorporaties en hun medewerkers. Inmiddels bestaat ons aanbod, naast opleidingen, ook uit werving en selectie, (team)coaching en loopbaanbegeleiding van medewerkers in de corporatiebranche. Daarnaast adviseren we de corporaties, hoe ze vanuit hun strategie de talenten van hun medewerkers optimaal kunnen benutten en hoe ze medewerkers zo goed mogelijk kunnen faciliteren in hun ontwikkeling. We werken met vakkundige en zorgvuldig geselecteerde docenten om zo kwalitatief goede opleidingen en trainingen te bieden.

Opmerkingen

Graag ontvangen wij de aanmeldingen vooraf

Habitask
Meridiaan 26
2801 DA Gouda
http://www.habitask.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: