Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. (Gouda)

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

De kans om op een informele manier binnen te kijken bij Grant Thornton en een indruk te krijgen van onze (internationale) werkzaamheden én onze nieuwe werkomgeving op de tiende verdieping van het Huis van de Stad in Gouda. Op dit moment zijn er verschillende vacatures (accountancy/belastingadvies/btw) en stagemogelijkheden. Wij kijken met belangstelling uit naar jouw aanmelding en komst!

Omschrijving bedrijf

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), een van ’s werelds grootste netwerken (#6) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 56.000 professionals in meer dan 140 landen. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen 550 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

Vanaf 16 maart is ons adres:

Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1, 10e verdieping
2803 PG Gouda

Opmerkingen

Graag ontvangen wij bij jouw aanmelding een korte omschrijving van jouw achtergrond (studie en/of werkervaringen). Uiteraard is een cv ook van harte welkom. Wij zullen jou persoonlijk benaderen om de datum en het tijdstip van jouw informele bezoek af te stemmen. Tijdens je bezoek zul je een rondleiding krijgen door ons nieuwe kantoor. Ook zullen wij je wat meer vertellen over onze organisatie en mogelijkheden. Uiteraard zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden.

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.
Tielweg 16, vanaf 16 maart: Burgemeester Jamesplein 1 verdieping 10
2803 PK Gouda
http://www.grantthornton.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We stemmen datum en tijd (individueel) af met de geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: