Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Gouwestein - Zorgpartners Midden-Holland (Gouda)

Gouwestein - Zorgpartners Midden-Holland

Wat hebben wij u te bieden?

Wij gaan graag in gesprek met iedereen die interesse heeft in werken bij Gouwenstein, ook vrijwilligers zijn van harte welkom! Kom kennis maken bij ons en stel jezelf voor.

Omschrijving bedrijf

Gouwestein ligt in het prachtige Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. Hier biedt het centrum haar bewoners een aangename woonomgeving waarin persoonlijke zorg- en dienstverlening een centrale plek innemen. Gouwestein heeft een protestants-christelijke identiteit. Warme aandacht en respect voor elkaar zijn kenmerkend voor dit centrum.

Woonvormen
In Gouwestein kunnen 38 ouderen terecht die met verzorging hier goed kunnen wonen. Daarnaast zijn er appartementen voor 36 bewoners die vanwege hun dementie verpleeghuiszorg nodig hebben. Ook heeft het centrum 8 extra ruime verpleeghuisappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Zorg
Naast verzorging, biedt Gouwestein verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Bij de verpleeghuiszorg is de multidisciplinaire aanpak met een team van behandelaren een integraal onderdeel.

Gouwestein - Zorgpartners Midden-Holland
Van Bergen IJzendoornpark 7
2801 AA Gouda
https://www.zorgpartners.nl/centra/gouwestein/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 26 maart tussen 10:00 en 16:00 uur heten wij iedereen welkom!

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.
Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: