Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Gemiva-SVG Groep | regio Krimpenerwaard (Stolwijk)

Gemiva-SVG Groep | regio Krimpenerwaard

Wat hebben wij u te bieden?

Werken in de gehandicaptenzorg iets voor jou? Ontdek het op 28 maart 2020 in activiteitencentrum De Baanbreker in Stolwijk. Maak kennis met jouw mogelijkheden voor werken, leren, stage en vrijwilligerswerk bij de Gemiva-SVG Groep, één van de beste werkgevers in de gehandicaptenzorg. Speeddate met toekomstige collega’s, maak kennis met cliënten, plan een dagdeel oom mee te lopen op een locatie en zak daarna even onderuit in het filmhuis waar je vlogs en andere filmpjes over Gemiva ziet. Ontdek zo hoe uitdagend en veelzijdig een baan, stage of vrijwilligerswerk in de gehandicaptenzorg is.

Omschrijving bedrijf

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Wij ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties. We dragen bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook voor uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever’! (Intermediair/Effectory)

Gemiva-SVG Groep | regio Krimpenerwaard
Kerspelpad 18
2821 ZA Stolwijk
http://www.gemiva-svg.nl/ontdekgemiva

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Datum wordt later bepaald

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: