Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Gemeente Krimpenerwaard (Bergambacht)

Gemeente Krimpenerwaard

Wat hebben wij u te bieden?

Wij willen deze tijd gebruiken om verschillende doelgroepen een beeld te geven van de gemeente Krimpenerwaard. Hoe is de gemeente ingericht? Wat doet welke afdeling? Hoe is het om te werken bij de gemeente Krimpenerwaard? Hoe kan je het best solliciteren? En welke mogelijkheden hebben wij? Dit doen wij via een markt waar alle afdelingen hun verhaal kunnen doen, openstaan voor vragen en vacatures kunnen delen. Dit proberen we op interactieve en leuke wijze te organiseren.

Omschrijving bedrijf

Per 1 januari 2015 is na een herindeling de nieuwe gemeente Krimpenerwaard ontstaan. Een gemeente met ruim 53.500 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De gemeente ligt in het groene hart van Midden-Nederland en naast de stadsregio Rotterdam. Door de centrale ligging, het landelijk karakter en de nabijheid van grootstedelijke voorzieningen is het gebied aantrekkelijk om te wonen, werken en recreëren. Het veenweide- en natuurlandschap en water kenmerken het gebied, evenals archeologische en cultuurhistorische waarden zoals beschermde stads- en dorpsgezichten.

De uitdaging waar wij voor staan is hoe wij op een goede wijze vorm geven aan de taak en de positie van de nieuwe gemeente. Uiteraard vormen de medewerkers de succesfactor bij onze uitdaging en de verdere opbouw van de nieuwe organisatie. Een organisatie waarin de dienstverlening aan inwoners en bestuur centraal staat.

Opmerkingen

Vermeld bij je aanmelding in welke werkzaamheden of afdeling bij de gemeente je geïnteresseerd bent en wat je doel is (bijv. kennismaken met de gemeente, zoek je werk of een stage). Dan zorgen wij dat de juiste persoon je te woord kan staan.

Gemeente Krimpenerwaard
Raadhuisstraat 5
2861 AH Bergambacht
http://www.krimpenerwaard.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: