Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Gemeente Gouda (Gouda)

Gemeente Gouda

Wat hebben wij u te bieden?

We hebben regelmatig vacatures. Kijk voor het meest actuele aanbod op www.werkeninhetwesten.nl. Ga naar ‘Banenzoekers’ en klik op ‘Vacatures’. Vink in de linkerkolom onder ‘Verfijn resultaat’ aan: ‘Gemeente Gouda’ en ‘Regulier'.

Verder hebben we op diverse plekken in de organisatie stageplaatsen beschikbaar voor 2019. In de periode tot 13 maart zal een uitgebreidere omschrijving geplaatst worden van de stages/werkervaringsplek op www.werkeninhetwesten.nl. Ga naar ‘Banenzoekers’ en klik op ‘Vacatures’. Vink voor het overzicht in de linkerkolom onder ‘Verfijn resultaat’ aan: ‘Gemeente Gouda’ en ‘Stages’ of ‘Werkervaringsplek'.

Omschrijving bedrijf

Gouda is met haar historische stadscentrum een aantrekkelijke stad, waar we met respect voor het oude werken aan het nieuwe. Bij de gemeente zetten we ons in om de stad nog mooier, socialer en leuker te maken. We zoeken enthousiaste en betrokken collega's om samen met ons en de ruim 70.000 inwoners van de stad te werken aan maatschappelijke en ruimtelijke verbeteringen.

De gemeente staat dicht bij haar inwoners. We verrichten diensten voor burgers (paspoorten, vergunningen, enz.) en organisaties, dragen zorg voor een fijne en prettige leef- en vestigingsomgeving en dragen bij aan het welzijn van de inwoners (bijvoorbeeld via de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo).

Gouda ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen we goed gebruiken. Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor en met de stad, haar bewoners, ondernemers en bezoekers. Met trots, maar vooral met een warm hart. Gemiddeld waarderen de circa 500 medewerkers van de gemeente Gouda hun baan met een 7,6; een rapportcijfer om trots op te zijn!

Gemeente Gouda
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
http://www.gouda.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: