Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk (Bodegraven)

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Wat hebben wij u te bieden?

Tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven willen wij je graag laten kennismaken met onze organisatie en onze manier van werken. We werken binnen de gemeente niet meer met functies en afdelingen. We werken vanuit opdrachten die binnenkomen. Vervolgens worden er teams gevormd die dit oppakken en gaan behandelen. Verschillende teams vullen elkaar aan en creƫren oplossingen. Het grote voordeel hiervan is dat medewerkers meer werken vanuit hun kwaliteiten, in plaats vanuit hun functieomschrijving. We zijn op zelfsturing gericht en kunnen meer zelf besluiten nemen en met oplossingen komen. Het is van belang dat iedere medewerker zijn of haar rol pakt en zich hierin ontplooit. Iedereen benut zijn talenten en dat geeft energie. Doen waar je goed in bent, haalt immers het beste in jezelf naar boven. En dat vertaalt zich in het aantal doelen dat behaald wordt.

Omschrijving bedrijf

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is op 1 januari 2011 ontstaan door een fusie van de gemeente Bodegraven en de gemeente Reeuwijk. Onze gemeente bestaat uit 10 dorpen en er wonen bijna 34.000 inwoners.

Onze samenleving ontwikkelt zich op zo'n manier dat onze dienstverlening daarop moet aansluiten. De klassieke organisatie past niet meer bij de veranderende maatschappij. We spelen zo flexibel mogelijk in op wat de samenleving van ons vraagt. Met een open houding. Daarbij is een goede samenwerking van belang. We doen er alles aan om participatie zo goed mogelijk toe te passen in onze dagelijkse werkzaamheden in alle lagen van het gemeentehuis. Minder papier, minder regels en minder beleidsstukken. Door te praten met de inwoners en ondernemers hoor je wat er speelt. Je werkt met elkaar samen om zo het gewenste resultaat te bereiken. We bevorderen een integrale aanpak en op deze manier kun je met elkaar tot een mooi resultaat komen. Dat noemen wij van buiten naar binnen werken. We staan met deze beweging pas aan het begin en we kunnen nog veel meer die verbinding maken, waardoor er ook vanuit de samenleving meer initiatieven zullen ontstaan.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Raadhuisplein 1
2411 BD Bodegraven
https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: