Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

GDK Software B.V. (Papendrecht)

GDK Software B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Professionaliteit en vakmanschap is erg belangrijk, maar ook hoe we onderling met elkaar omgaan. Je komt te werken in een enthousiast team van zowel ervaren programmeurs als jonge studenten. Wij bieden flexibele werktijden, meekijken met collega’s, iedere werkdag een verzorgde lunch, bedrijfsuitjes zowel in Nederland als Engeland, mogelijkheden om je te ontwikkelen in een andere programmeertaal, met je gezin/partner cultureel op stap, klanten in verschillende sectoren, het volgen van online cursussen op allerlei gebieden en nog veel meer!

Omschrijving bedrijf

We ontwikkelen diverse maatwerksoftware. Elke applicatie die we ontwikkelen is uniek. We hebben daarbij ook veel aandacht voor innovatie. We maken hierbij gebruik van Delphi en Mendix. Het ontwikkelwerk is dus erg afwisselend!
Het contact met klanten speelt een grote rol bij GDK Software. Tijdens het ontwikkelen is er altijd een intensieve samenwerking met de klant, waarbij we streven naar een maximale bijdrage van de eindgebruiker. We zijn ervan overtuigd dat zij vaak het beste weten hoe hun dagelijkse werk eruit ziet en dat het contact tussen hen en de ontwikkelaars ook erg belangrijk is.

GDK Software B.V.

GDK Software B.V.
Brederodelaan 5b
3353 GG Papendrecht
http://www.gdksoftware.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

De bezoekers zijn van harte welkom van 24 t/m 28 maart tussen 9.00 en 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: