Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Ferm Werk (Woerden)

Ferm Werk

Wat hebben wij u te bieden?

Ferm Werk is ook werkgever en regelmatig op zoek naar collega's voor functies binnen het domein van Werk en Inkomen of het werkbedrijf zoals bijvoorbeeld consulent inkomen, consulent werk, handhavingsspecialist, accountmanager of ploegleider/praktijkopleider.
Ook stagiaires zijn welkom, bijvoorbeeld van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Juridisch Administratieve Dienstverlening.

Omschrijving bedrijf

Ferm Werk is de uitvoeringsorganisatie voor participatie, werk & inkomen van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort, Oudewater en Woerden. Ferm Werk voert namens deze gemeenten onder meer de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Participatiewet uit. Ferm Werk helpt werkgevers bij het vinden van goede medewerkers en we helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan. Daar zijn we goed in.
Ferm Werk biedt tevens passend werk in het kader van sociale werkvoorziening en arbeidsontwikkeling. Het gaat hierbij onder andere om verpakken/assembleren/groenvoorziening en logistieke dienstverlening.

Ferm Werk
Carrosserieweg 1
3445 BC Woerden
http://www.fermwerk.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: