Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Faay Vianen B.V. (Vianen)

Faay Vianen B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

FAAY produceert prefab wandelementen van een kern van vlasscheven met een toplaag van gips of een vezelversterkte plaat. De bouw gaat steeds meer naar prefab onderdelen aanleveren welke op een bouwplaats met zo min mogelijk handelingen in elkaar worden gezet. De wand krijgt hierdoor steeds meer bewerkingen; denk aan elektra voorbereidingen, prefab hoeken etcetra die in een geconditioneerde omgeving worden vervaardigd. Vaak met PLC gestuurde machines, een CNC Frees machine of een Mobi-one.

Deze producten worden wereldwijd toegepast. Onze verkoop heeft de focus op Nederland, Belgie, Duitsland en Groot Brittannie en Zweden. Klanten uit deze landen zorgen voor de wereldwijde spreiding. De verkoop gaat steeds meer toegevoegde waarde leveren en vele modellen worden in Revit en volgens het BIM principe aangeleverd.

Omschrijving bedrijf

Faay is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen voor de zakelijke markt. Die ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Onze wanden en plafonds zijn vermaard om hun unieke eigenschappen en milieuvriendelijke karakter. Wereldwijd!

De producten worden heel divers toegepast. Zoals in woningen, kantoren, retail, scholen, zorgcentra\'s, recreatie en in migrantenwoningen

Faay Vianen B.V.
Mijlweg 3
4131 PJ Vianen
http://www.faay.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op afspraak 23 t/m 27 maart tussen 10.00 en 15.00 uur.
We zijn de mogelijkheden aan het bekijken om deel te nemen op zaterdag 28 maart. Eventueel met meerdere bedrijven van het bedrijventerrein.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: