Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Dynamic Control Technololgy - Bodegraven (Bodegraven)

Dynamic Control Technololgy - Bodegraven

Wat hebben wij u te bieden?

Wij nodigen werkzoekenden, scholen, en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken hoe machinebesturingen tot stand komen. We geven rondleidingen en demonstraties waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen. Uiteraard is er ook gelegenheid om een lekker kopje koffie of thee te nuttigen.

Omschrijving bedrijf

Dynamic Control Technology is een elektrotechnisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in besturingstechniek en industriƫle automatisering.
Wij leveren complete besturingen voor machines en productielijnen. Ook kan men voor deelwerkzaamheden bij ons terecht, zoals advisering, ontwerp schema, programmering, paneelbouw, in bedrijf stelling, projectbegeleiding en 24-uurs service.
Onze afnemers zijn constructiebedrijven, elektrotechnische bedrijven en alle takken van industrie, variƫrend van voedingsmiddelenproducenten tot automobielfabrikanten.

Opmerkingen

Wij vinden het leuk om te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Daarnaast zijn wij op zoek naar een ervaren PLC programmeur / allround elektrotechnicus. Tevens hebben wij gedurende het hele jaar plek voor (maximaal) 1 stagiair die bij ons de kneepjes van het vak wil leren of een snuffelstage wil komen lopen.
Meer info zie ook onze website: www.DynamicCT.nl

Dynamic Control Technololgy - Bodegraven
Portugalweg 2-A
2411 PR Bodegraven
http://www.DynamicCT.nl

Werkzoekenden kunnen zich aanmelden vanaf 10 februari 2020.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: