Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Dynamic Control Technology (Bodegraven)

Dynamic Control Technology

Wat hebben wij u te bieden?

Dit jaar bestaan wij 25 jaar en willen daarom extra groots uitpakken tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven. Wij nodigen werkzoekenden, scholen, en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken hoe machinebesturingen tot stand komen. Groepen op afspraak en alle anderen kunnen zo binnen wandelen tijdens de zoete inval uren.

Omschrijving bedrijf

Dynamic Control Technology is een elektrotechnisch bedrijf dat al bijna 25 jaar gespecialiseerd is in besturingstechniek en industriƫle automatisering. Wij leveren complete besturingen voor machines en productielijnen. Ook kan men voor deelwerkzaamheden bij ons terecht, zoals advisering, ontwerp schema, programmering, paneelbouw, in bedrijf stelling, projectbegeleiding en 24-uurs service. Onze afnemers zijn constructiebedrijven, elektrotechnische bedrijven en alle takken van industrie, variƫrend van voedingsmiddelenproducenten tot automobielfabrikanten.

Opmerkingen

Wij vinden het leuk om te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Daarnaast zijn wij op zoek naar een ervaren PLC programmeur / allround elektrotechnicus. Daarnaast hebben wij gedurende het hele jaar plek voor (maximaal) 1 stagiair die bij ons de kneepjes van het vak wil leren.

Dynamic Control Technology

Dynamic Control Technology
Portugalweg 2-A
2411 PR Bodegraven
http://www.DynamicCT.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: