Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Dolmantechniek (Gouda)

Dolmantechniek

Wat hebben wij u te bieden?

BEN JE OPZOEK NAAR EEN AFWISSELENDE BAAN, IN EEN GROEIEND BEDRIJF, MET UITZICHT OP EEN VAST CONTRACT?

Dolman Techniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf en wij werken vanuit Gouda in het hart van Nederland en daarbuiten. Klanten kunnen bij ons terecht voor het installeren van elektrische huis- en bedrijfsinstallaties, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen, smart-home, inspectie en onderhoud. Wij houden van innovatie en gaan graag mee met de tijd. Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Beveiligings- elektromonteur

Naast de vacature is er ruimte voor een stagiaire en ruimte voor werken en leren.

Omschrijving bedrijf

Dolman Techniek is een toonaangevende totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek, telematica, beveiliging, service & onderhoud. Onze dienstverlening gaat van advies, ontwerp tot realisatie en beheer van technische installaties en systemen. Wij zijn een professionele gesprekspartner die op basis van uw wensen en eisen een advies geven en werken dit uit naar een totaalontwerp.

Wij richten ons op zowel zakelijke als particuliere klanten. Als nuchtere, professionele en betrouwbare partner zijn wij thuis in vele marktsectoren. Met innovatieve maar ook met reeds bewezen concepten zorgen wij ervoor dat u optimaal rendement haalt uit alle technische installaties.

Opmerkingen

Komen de boven genoemde dagen en/of tijden u niet niet uit, maar heeft u wel interesse, dan kunt u een mail sturen naar info@dolmantechniek.nl

Dolmantechniek
Keerkring 13
2801 DG Gouda
http://dolmantechniek.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: