Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Dolman techniek (Gouda)

Dolman techniek

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur voor elektrotechniek, telematica, beveiliging, service & onderhoud. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van allerlei installaties, van leidingwerk tot het afmonteren en inregelen van de installatie’s. Deze werkzaamheden doe je samen met collega’s of zelfstandig.
* Een uitstekend salaris
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* Opleidingsmogelijkheden
* Zelfstandige baan binnen een dynamische organisatie

Omschrijving bedrijf

Dolman Techniek is een toonaangevende totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek, telematica, beveiliging, service & onderhoud. Onze dienstverlening gaat van advies, ontwerp tot realisatie en beheer van technische installaties en systemen. Wij zijn een professionele gesprekspartner die op basis van uw wensen en eisen een advies geven en werken dit uit naar een totaalontwerp.

Wij richten ons op zowel zakelijke als particuliere klanten. Als nuchtere, professionele en betrouwbare partner zijn wij thuis in vele marktsectoren. Met innovatieve maar ook met reeds bewezen concepten zorgen wij ervoor dat u optimaal rendement haalt uit alle technische installaties.

Dolman techniek
keerkring 13
2801 DG Gouda
http://Dolmantechniek.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U bent van harte welkom op:
27 maart tussen 8:00u - 16:00u
28 maart tussen 8:00u - 12:00u
Komen deze dagen/tijden u niet uit dan horen wij dit graag!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: