Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Den Hartog bv (Groot-Ammers)

Den Hartog bv

Wat hebben wij u te bieden?

Op zoek naar een uitdagende, innovatieve en vooruitstrevende werkomgeving? Bezoek Den Hartog bv en maak kennis met een dynamische werkvloer vol uitdagingen.

Bent u chauffeur van beroep en op zoek naar een nieuwe cabine? Meldt u aan en kom op woensdag 13 of donderdag 14 maart tussen 15:00 en 17:00 uur langs op de Wilgenweg 4.

Bent u magazijnmedewerker van beroep en klaar om grote vaten olie klaar te zetten? Meldt u dan nu aan en kom langs op de Wilgenweg 4 in Groot Ammers op 13 of 14 maart.

Bent u commercieel gericht en technisch ingesteld? Neem dan de handschoen op, meld u aan en kom tussen 15:00 en 17:00 uur langs in Groot-Ammers.

Bent u heel erg gespecialiseerd of breed inzetbaar? Ook dan bent u na aanmelding van harte welkom!

Omschrijving bedrijf

Als strategisch distributeur van ExxonMobil leveren wij binnen Nederland de smeermiddelen van Mobil en brandstoffen van Esso aan uiteenlopende bedrijven. Daarnaast wordt ook het merk Autofood door Den Hartog geëxploiteerd. Voorbeelden uit de klantenkring voor zowel brandstof als smeerolie zijn agrarische bedrijven, papierfabrieken, autogarages, transportbedrijven, spuitgietbedrijven en nog veel meer andere bedrijven door heel Nederland.
Een brandstofdepot waar 23 miljoen liter brandstof opgeslagen kan worden. Een magazijn waar 1,5 miljoen liter smeerolie opgeslagen ligt. En in totaal meer dan 30 vrachtwagens die elke dag op de weg te vinden zijn om de producten bij de klanten af te leveren.

Het motto van Den Hartog bv is “Kwaliteit boven allles!” Dit vertaald zich naar de producten en diensten die wij leveren. De producten en diensten zijn altijd van hoge kwaliteit!

Den Hartog bv

Den Hartog bv
Wilgenweg 4
2964 AM Groot-Ammers
https://www.denhartogbv.com

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: