Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

De Rijnhoven (Harmelen)

De Rijnhoven

Wat hebben wij u te bieden?

Bij De Rijnhoven kun je aan de slag als je ervaren bent in de ouderenzorg. Wij zijn op zoek naar helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Je kunt aan de slag op één van onze locaties of in één van onze zorgthuisteams. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar goed opgeleide en ervaren activiteitenbegeleiders.

Heb jij nog geen (relevante) ervaring en/of opleiding in de zorg maar wil je wel dolgraag werken in zorg? Ook dan hebben wij diverse mogelijkheden voor jou! Bijvoorbeeld onze vacature van gastvrouw/heer in de woning. Voor deze functie is geen ervaring vereist maar wel een warm zorghart! Met jouw gastvrijheid kan jij een lach op het gezicht van onze bewoners toveren. Verder zijn er bij ons ook mogelijkheden om een verzorgende IG diploma te behalen. Hiervoor starten er twee maal per jaar zogenaamde BBL-trajecten. Je combineert dan werken en leren met elkaar. Een groot voordeel hiervan is dat je inkomsten hebt terwijl je een opleiding volgt.

Kijk voor een volledige aanbod van onze vacatures en opleidingsmogelijkheden op: www.rijnhoven.nl/werkenbij

In de week van “Kom binnen bij bedrijven” organiseren wij 3 informatieve presentaties waarvoor jij je kunt inschrijven. Dus wil je meer te weten komen over De Rijnhoven als werkgever en het werken in de ouderenzorg? Kom dan zeker langs!

Omschrijving bedrijf

Stichting De Rijnhoven is een aanbieder van wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen op diverse locaties en de wijk in respectievelijk de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort. Onze missie is het ondersteunen van kwetsbare ouderen bij het vorm geven aan een fijne dag waarin wij kwaliteit en comfort willen toevoegen aan het leven met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Wij doen dit door een persoonsgerichte en respectvolle benadering waarbij mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners en cliënten uitgangspunt zijn.


De Rijnhoven
Spruit en Bosch 1
3481 EZ Harmelen
https://www.rijnhoven.nl/
Contactgegevens Team Werving & Selectie
T: 06-33484848
E: werkenbij@rijnhoven.nl

De Rijnhoven
Spruit & Bosch 1
3481 EZ Harmelen
https://www.rijnhoven.nl/werkenbij/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij organiseren 3 informatieve presentaties op de volgende data:

Woensdag 13 maart van 10:00 uur – 11:30 uur
Donderdag 14 maart van 13:00 uur – 14:30 uur
Vrijdag 15 maart van 15:00 – 16:30 uur

Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag jouw aanmelding vóór dinsdag 5 maart a.s.. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: werkenbij@rijnhoven.nl onder vermelding van je naam met hoeveel personen je wilt komen en naar welke bijeenkomst. In week 10 ontvang je van ons dan een uitnodiging waarmee we jouw komst bevestigen. Voor de goede orde melden wij je dat het dus géén vrije inloop betreft en inschrijving vereist is.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: