Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

De Klup (Gouda)

De Klup

Wat hebben wij u te bieden?

Zin en tijd om vrijwilligerswerk te doen? Wil je iets ‘goeds’ en leuks doen? Is het je creativiteit waar je mee aan de slag wil, heb je behoefte aan sociale contacten of wil je je graag inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking?
Dan ben je van harte welkom bij De Klup!

Omschrijving bedrijf

De Klup bestaat al sinds 1971 en is gespecialiseerd in activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. De laatste jaren hebben we ons aanbod uitgebreid. Niet alleen mensen met een beperking zijn welkom. We organiseren de leukste activiteiten voor iedereen.
Bij De Klup zijn we ervan overtuigd dat mensen er plezier in hebben om wat voor elkaar te betekenen en samen activiteiten te organiseren.
Onze enthousiaste vrijwilligers vormen het hart van De Klup. Zij dragen de activiteiten, zij maken het. Beroepskrachten bieden ondersteuning waar nodig.
Er zijn creatieve activiteiten, er wordt gekookt, gegeten of je ziet elkaar gewoon tijdens een gezellige avond samen. Ervaar de ontmoeting, de vriendschap, het weten dat je meetelt. Als vrijwilliger of als bezoeker. Alle twee tegelijk kan natuurlijk ook.
De meeste activiteiten zijn in Gouda, maar ook in regio is De Klup actief. In de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Waddinxveen en Krimpenerwaard treffen we mensen die in hun eigen buurt willen optrekken met elkaar. Ook daar leidt het tot vrolijke activiteiten.
De Klup zoekt samenwerking met andere organisaties om gezamenlijke doelstellingen te verwezenlijken.

De Klup
Bleulandweg 1c
2804 HC Gouda
http://deklupgouda.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: