Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

De Groot - grootsgedrukt.nl (Goudriaan)

De Groot - grootsgedrukt.nl

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn een informeel maar professioneel familiebedrijf met een passie voor het vak.

Wij zoeken leerlingen die van aanpakken houden en interesse hebben in het werken in de grafische industrie. Door middel van een leer-werk traject wordt je opgeleid tot volwaardig productiemedewerker. Dit kan een all-round functie zijn maar je kunt je ook specialiseren in datgene wat je het meeste ligt. Omdat je bij ons in een leertraject werkzaam zal zijn op diverse afdelingen, kun jij uitzoeken wat jou het beste past. Van het vervaardigen van platen, drukken, vouwen, snijden tot aan inpakken en verzenden!

Tevens zijn wij regelmatig op zoek naar oproepkrachten voor onze flexpool. Ben je beschikbaar voor een beperkt aantal uren per week en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is dit afwisselende en schone werk vast wat voor jou!

Omschrijving bedrijf

De Groot Drukkerij is een fullservice drukkerij voor zakelijke partners en bestaat ruim 50 jaar. Wij zijn er voor stichting tot multinational en we houden rekening met alle specifieke wensen. Drukken zit in ons DNA en we bieden standaard tot zeer exclusief drukwerk voor een scherpe prijs, maar zonder ooit aan kwaliteit in te leveren. Wat u ook wilt drukken: wij drukken het groots.

Opmerkingen

Maximaal 10 deelnemers. Bij veel animo kan er een extra dag ingelast worden.

De Groot - grootsgedrukt.nl
Zuidzijde 131
2977 XE Goudriaan
http://www.grootsgedrukt.nl

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: